Update inzake btw-verhoging

10/06/2024

Update inzake btw-verhoging 2

**Blijf actief en help ons de toekomst van sport te waarborgen**

Beste sporter,

We willen je graag informeren over recente ontwikkelingen die ons allemaal als sporters aangaan. De formerende partijen hebben een hoofdlijnenakkoord gepubliceerd, waarin zij hun plannen voor de toekomst uiteenzetten. Helaas omvat dit akkoord een voorstel om de btw op sportbeoefening te verhogen.

Dit voorstel staat haaks op onze overtuiging. Sporten en bewegen zijn essentieel voor onze fysieke en mentale gezondheid en dragen bij aan het verlagen van zorgkosten. Het zou nooit zwaarder financieel belast mogen worden.

Onze branchevereniging, NL Actief, werkt samen met ruim 1000 fitnessclubs en is druk bezig om deze btw-verhoging tegen te houden. Zij zijn hard bezig om druk uit te oefenen op de politiek door in gesprek te gaan met beslissers en de media op te zoeken.

We begrijpen dat je misschien ook graag wilt bijdragen aan dit belangrijke doel. Later dit jaar zullen we je vragen om, als je dat zou willen, in actie te komen. Op welke manier NL Actief dit wil vormgeven weten we op dit moment nog niet. Het is wel cruciaal dat we dit samen en op het juiste moment doen om echt verschil te maken.

Blijf ondertussen werken aan je gezondheid en blijf sporten! We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Met sportieve groet,

Team Sportesse


Misschien ook interessant:

Update inzake btw-verhoging 3

Nieuwe leden van harte welkom

Update inzake btw-verhoging 4

Nieuwe openingstijden per 1 juli

Update inzake btw-verhoging 5

Wij hebben een zomer abonnement!!