Fitness

Wil je niet gebonden zijn aan vaste tijden en lessen dan is de individuele training de juiste keuze!
Fitness 2

Fitness is de ideale sport voor meerdere doeleinden zoals krachttraining, cardio, vetverbranding, revalidatie enz. Door middel van het trainen van je spieren bereik je een betere lichamelijke conditie en verbrand je energie. Dit zorgt niet alleen voor een “strakker” lichaam, maar voorkomt ook blessures als gevolg van gewone dagelijkse bezigheden.

Door specifiek op een bepaalde spiergroep te trainen is het tevens zo dat een probleemgebied extra aangepakt kan worden, of preventief aan kan sterken. Ook is fitness een manier om gewicht kwijt te raken.

Verder is fitness ideaal te combineren met de groepslessen. Als je bekend bent met fitness kun je binnen de openingstijden zelf bepalen hoe laat en hoe lang je wilt sporten.

Al jaren maken wij gebruik van de toonaangevende fitnessapparatuur. De apparatuur komt van organisaties met vestigingen in verschillende landen over de hele wereld. Bij Sportesse vind je een grote diversiteit en hoeveelheid aan kracht- en cardiotoestellen. Voordelen van deze apparatuur is de ergonomische vorm en de eenvoudige bediening. Er is apparatuur voor beginners tot gevorderden.

Beginnen met sporten?

Maak een afspraak of kom gewoon langs!