Unieke fitness toestellen

Hier zie je een overzicht van toestellen die je niet in elk fitnesscentrum zult tegenkomen.
StairMaster BoxMaster® Tower

StairMaster BoxMaster® Tower

Unieke fitness toestellen 2

Fusion Cardio Strength Trainer

Unieke fitness toestellen 3

Freemotion Coach bike

StairMaster BoxMaster® Tower

Het nieuwste toestel in de fitness is de StairMaster BoxMaster® Tower. Het is dé trainingstool voor boks specialisten en fitnessliefhebbers. De BoxMaster® Tower is ontworpen door de professionele bokser Rai Fazio. De BoxMaster® is ideaal voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de coördinatie, de wendbaarheid en de algehele cardiovasculaire gezondheid. Het unieke ontwerp stelt leden in staat om elke stoot of combinatie van stoten te maken, met het gevoel alsof ze een focushandschoen raken.


Fusion CST

Een innovatief fitnessapparaat waarmee je zeer efficiënt kunt trainen. De Fusion CST (Cardio Strength Trainer) van Freemotion Fitness is een veelzijdige apparaat en helpt je om je hele lichaam te trainen, terwijl de gepatenteerde magnetische weerstandstechnologie spierpijn en hersteltijd vermindert.

* Bij kracht zetten versnelt het vliegwiel aan een lint

* Als het lint volledig is afgerold volgt de excentrische fase

* Door de kinetische opgebouwde energie rolt het lint zich vanzelf weer op.

* Net als bij de welbekende jojo.

* Het doel is om het vliegwiel in de excentrische fase (teruggaande beweging) af te remmen en vervolgens weer met een concentrische beweging op gang te brengen.

De kracht die je geeft is de kracht die je terug krijgt!!


Freemotion Coach bike

De helling en daling van de fiets wordt automatisch aangepast aan het terrein dat je op het scherm ziet. Dit levert een ongeëvenaarde meeslepende ervaring.

Kies uit duizenden meest adembenemende locaties over de hele wereld, terwijl je fietst tijdens heuvelbeklimmingen tot 20% en bergafdalingen tot -10%.

Je hebt toegang tot een uitgebreide bibliotheek met on-demand trainingen onder leiding van deskundige fitnesscoaches van over de hele wereld. Zoek of sorteer op locatie, trainer, trainingstype, trainingsduur, intensiteit en meer!

Liever zelf een route samenstellen? Dat kan!! Kies een willekeurige locatie op de wereld en maak je eigen route.

Beginnen met sporten?

Maak een afspraak of kom gewoon langs!