Sportesse in vogelvlucht!

03/11/2022

Sportesse in vogelvlucht! 2

Beste sporters,

Bij Sportesse blijven we ons ontwikkelen. We willen je uiteraard graag op de hoogte houden. Wil je meer informatie over één of meer items kom dan gerust even bij de balie of stuur een Whatsappje naar 06-13877426.

Aanbiedingen

Ben je lid? Zet dan je abonnement om in een jaarbetaling en ontvang 15% korting op je jaarbetaling.

Klaar met school of competitie stop?

Klaar met school? Kom dan in de zomer lekker sporten! Klaar met de competitie of heb je een winterstop? Kom dan lekker sporten en houd je conditie op peil.

Milon Cirkel

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je nu in voor de Milon Cirkel. 35 min per keer. Keuze uit 1x per week, 2x per week of onbeperkt sporten! Op moderne apparatuur dat werkt met chipkaarten waar het trainingsschema op staat.

Groepslessen

Ben je meer een groepsmens? Doe dan mee met de groepslessen. Vraag naar de mogelijkheden bij de balie of stuur een Whatsappje naar 06-13877426. Er is altijd een groepsles die bij je past!

Krachttraining

Ben je meer van de kracht? Kom dan sporten in de ruime hal met ruim voldoende mogelijkheden om krachttraining te doen.

Cardio

Ben je meer van de cardio? Onze fitnessruimte is voorzien van veel verschillende cardiotoestellen. Geen conditie? Geen probleem, daar kom je toch juist voor?

Miha Bodytec

Wil je liever personal training? Reserveer dan een proefles voor de Miha Bodytec voor een snel resultaat met persoonlijke begeleiding.

Vacature

We zijn op zoek naar een XCORE instructeur / instructrice. Ook zijn we op zoek naar een Spinning instructeur / instructrice.

Heb je zin om ons team te komen versterken? Mail dan je CV naar marjon@sportesse

Ontspanning

Ben je op zoek naar ontspanning? Maak dan een keer gebruik van de bewegingsbanken of de zonnebank.

Uiteraard kun je bij de balie altijd vrijblijvend informeren wat de mogelijkheden voor jou zijn en geven we je met plezier een rondleiding door ons centrum.

Team Sportesse


Misschien ook interessant:

Sportesse in vogelvlucht! 3

Nieuwe leden van harte welkom

Sportesse in vogelvlucht! 4

Nieuwe openingstijden per 1 juli

Sportesse in vogelvlucht! 5

Wij hebben een zomer abonnement!!