21 groepslessen per week

12/02/2024

21 groepslessen per week 2

Wij hebben wekelijks 21 live groepslessen en 2 virtuele lessen. Maar wat houden de lessen nu precies in? Hieronder staat de uitleg per les.

Wat houdt een Les Mills Body Balance® les in?

Wil je meer balans in je leven? Dan is Body Balance® goed voor jou.
Body Balance® is geïnspireerd op yoga en richt zich op het verbeteren van je lijf en geest. Tijdens de les ga je aan de slag met het stretchen van je lijf, ben je bezig met oefeningen die geïnspireerd zijn op bewegingen uit Tai Chi en Pilates en leer je met je adem te werken.
De lesgevers geven je verschillende opties om een oefening uit te voeren. Stress smelt als sneeuw voor de zon weg en na deze les voel je je relaxed. Body Balance® is geschikt voor iedereen. Of je nu net begint of al jaren sport.

Wat houdt een Les Mills Body Pump® les in?

Wil jij sterk worden? En ben je ook nog eens gek op opzwepende muziek? Dan is Body Pump® de les voor jou. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van barbells en losse gewichtjes. De barbell kun je zelf zo zwaar maken als je wilt. Je bepaalt zelf dus de intensiteit. Hierdoor heb je aan het eind van de les sowieso een voldaan gevoel. 

Wat houdt een XCORE® les in?

Je buikspieren zijn het centrum van je lichaam: een goede core (kern van rug-, buik- en heupspieren) is dus goud waard voor een sterker en strakker lijf. Tijdens deze 45 minuten durende les werk je aan je kracht, je stabiliteit en je uithoudingsvermogen met de XCO-Trainer®. Dit is een buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. De training bestaat uit veel dynamische oefeningen. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt!

Wat houdt een Fit & Shape® les in?

Fit & Shape® is dé les voor iedereen die houdt van een goede training en veel fun! Van deze les krijg je gegarandeerd een goed humeur, hoe zwaar jouw dag ook was. Tijdens deze 60 minuten durende workout train je op kracht, souplesse en uithoudingsvermogen. Er wordt gebruik gemaakt van lichte gewichten en andere attributen voor een complete workout. Een half uur eenvoudige conditietraining wissel je af met een half uur krachtoefeningen. Tijdens deze les train je het hele lijf van top tot teen. Moeilijk is deze workout zeker niet, wel aanstekelijk vrolijk en energiek!

Wat houdt een Spinning® les in?

Spinning® is een super effectief fietsprogramma van 45 minuten voor iedereen die conditie wil verbeteren, behouden of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Het brengt de verschillende elementen van fietsen op de weg op een speelse wijze binnen het sportcentrum. Iedere instructeur/ instructrice maakt elke maand een eigen Spinning®- CD met stimulerende hedendaagse muziek. De muziek is zo gekozen dat je ideaal verschillende technieken kunt uitvoeren zoals: zittende klim, staande klim, running, jumping en afdaling. In eerste instantie lijkt een Spinning®- fiets natuurlijk op een doodgewone hometrainer. Maar als je beter kijkt zul je al snel tot de conclusie komen dat er een groot verschil is tussen “gewoon” fietsen en Spinning®. Iedereen bepaalt bij Spinning® zijn eigen weerstand en dus inspanning. Daarom is Spinning® geschikt voor ieder niveau en alle leeftijden.

Wat houdt een Body Sculpture les in?

We starten met een eenvoudige warming up. Het eerste deel van les bestaat meestal uit staande oefeningen met gewichtjes, dynaband, schijven e.d. Alle spieren komen aan bod hetzij met eenvoudige oefeningen maar ook gecombineerde oefeningen waarbij je meerdere spieren tegelijkertijd traint. Het laatste deel bestaat uit grondoefeningen zoals buik, billen, borst en benen. We eindigen de les met rek en strek oefeningen. Muziek wordt gebruikt als achtergrond.


Misschien ook interessant:

21 groepslessen per week 3

Nieuwe leden van harte welkom

21 groepslessen per week 4

Nieuwe openingstijden per 1 juli

21 groepslessen per week 5

Wij hebben een zomer abonnement!!